Over

Over taartje gezond

Mijn naam is Dorien Dekker, de bakker achter het bedrijf taartje gezond.
Ik ben 29 jaar en bakken is een grote hobby van me. Ik heb me gespecialiseerd in het maken van taarten die net even anders zijn dan gewoon. Ik maak taarten die glutenvrij, vegan, suikervrij en lactosevrij zijn. Ook vind ik het leuk om taarten over het algemeen een gezondere twist te geven, door in plaats van tarwebloem volkoren speltmeel of roggebloem te gebruiken. Of suiker te vervangen door honing of dadels.

Taartje gezond, mijn bedrijf

Regelmatig maak ik taarten voor vrienden en familie en zij zijn er heel enthousiast over. Ik krijg dan ook vaak de vraag: Waarom ga je daar niet iets mee doen? Ik heb toen op hobby basis wat taarten verkocht en ook die klanten waren enthousiast. Zodoende ben ik mijn bedrijf Taartje Gezond begonnen, dat ik aan huis run. Die taarten verkoop ik via mijn website taartjegezond.nl

Er zijn genoeg mensen die vanwege allerlei allergie├źn en intoleranties veel moeite hebben met het vinden van een lekkere taart. Ik hoop dat ik met mijn bedrijf ertoe bijdraag dat die zoektocht weer ietsje makkelijker wordt.

De taarten

Mijn taarten zul je niet zo snel bij de bakker tegen komen omdat ze glutenvrij, vegan, lactosevrij of suikervrij zijn. Maar: Dat mag niet te proeven zijn!

Mijn taarten moeten allemaal aan strikte voorwaarden voldoen.

Ze moeten:

Super lekker zijn

Een plaatje zijn om te zien

Niet van reguliere taarten te onderscheiden zijn

Bij iedereen in de smaak vallen, zelfs de meest lastige eters

Specifieke wensen

Van veel mensen hoor ik dat zij door hun allergie├źn nog maar heel weinig kunnen verdragen en eten. Heb je naast een gluten intolerantie/allergie ook nog een allergie voor bijvoorbeeld noten? Dan is een glutenvrije taart van amandelmeel bijvoorbeeld niet geschikt, maar moet er naar andere alternatieven gezocht worden. Als je dus specifieke dieet restricties hebt, aarzel dan niet om mijn hulp in te roepen. Ik bedenk graag een taart voor je die je wel kunt eten!

Je kunt me mailen naar : info@taartjegezond.nl