Gebak door de brievenbus

Taartje gezond, per post

Gebak door de brievenbus, vegan, glutenvrij, suikervrij of lactosevrij! Op deze pagina vindt je een selectie aan heerlijk allergeen vrij gebak dat gewoon verstuurd kan worden via de brievenbus! Het gebak is stevig en kan tegen een stootje, waardoor bezorging via de brievenbus mogelijk is. Je hoeft dus niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen. Easy peasy!

Dus heb je een allergie, intolerantie of kun je om wat voor reden dan ook niet meer alles eten en wil je ook wel eens iets bijzonders kunnen snoepen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Vers bij je thuis geleverd

Het gebak wordt op de dag van bestelling gebakken en om 16:15 op de post gedaan zodat het de in de meeste gevallen* de volgende dag op de deurmat valt. Het gebak door de brievenbus is dan nog kraakvers en heerlijk van smaak.

Bestellen

Om bovenstaande reden is het niet mogelijk om het gebak in het weekend te bestellen, omdat wij wegens de vertraagde bezorging de versheid niet meer kunnen garanderen. Bestellen kan daarom enkel van maandag tot en met vrijdag. Wil je dus in het weekend van je allergeenvrije gebak door de brievenbus kunnen genieten, zorg dan dat je op tijd bestelt, namelijk op donderdag/vrijdag al.

Bestel je gebak voor 13:00 uur s’middags en eventueel nog een extra dag van te voren om te garanderen dat je het gebak op tijd krijgt! De levertijd via Post NL is meestal 1 werkdag, maar kan ook 2 werkdagen zijn.

Origineel cadeau

Ons brievenbus gebak vormt ook een origineel cadeautje/relatiegeschenk om te geven. We bieden daarom ook een aantal wenskaarten aan die we bedrukken met jouw boodschap. Maak je cadeautje daarmee nog persoonlijker en speciaal! Vrolijk iemand eens op met een lekker gebakje dat om de deurmat valt, ideaal om tijdens deze lockdown te geven.

*levertijd 1-2 dagen door Post NL

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond